Lotus Elise, șifonat după o tamponare cu o Dacia Logan – Galerie FOTO

Autor: ProMotor 07 nov. 2019 Știri auto

Șoferul unui Lotus Elise a scăpat ca prin minune dintr-un accident după ce a lovit din spate o Dacia Logan. După cum se poate vedea din fotografii, Lotusul a fost aproape complet distrus, în timp ce Dacia Logan pare să fi scăpat fără nicio zgârietură.

Lotusul condus neatent de șoferul său a lovit din spate Dacia Logan și a glisat sub aceasta, ridicând-o la doi metri în aer. Dacia Logan a rămas suspendată pe acoperișul mașinii care a lovit-o, într-o poziție nefirească.

Șoferul din Dacia Logan a fost luat prin surprindere: „S-a întâmplat atât de repede. Conduceam în spatele unei dube albe care a frânat brusc pentru a intra pe o alee. Am frânat la rândul meu și imediat am simțit o bufnitură. Primul gând a fost că a explodat o bombă, pentru că mașina s-a ridicat brusc de pe șosea”.

„Când m-am dat jos mi-am dat seama că mașina era în aer. Un Lotus Elise intrase complet sub mașina mea, iar roțile din spate intrate pătrunseseră prin parbrizul acestuia. Șoferul a ieșit cu greu din mașină și părea destul de afectat”.

„Mi-a spus că abia cumpărase mașina cu câteva minute mai devreme. Se gândea să cumpere un model cu soft top, dar dacă ar fi intrat în mine cu așa ceva ar fi fost mort, cu siguranță. A fost un accident nasol dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit serios.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide