Lucrările la Pasajul Ciurel dau peste cap traficul din zonă. Schimbări importante

Autor: George Cristea 31 aug. 2020 Știri auto

Lucrările la Pasajul Ciurel dau peste cap traficul din zonă, existând schimbări importante în ceea ce privește sensurile de circulație. Acestea vor intra în vigoare începând din 1 septembrie, ora 06:00. și vor fi menținute până la darea în folosință a pasajului. Potrivit primarului Capitalei Gabriela Firea, acest lucru ar trebui să se întâmple „înainte de începerea școlilor”.

Intră în Galeria FOTO

Pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Ciurel și conectarea acestuia la rețeaua de străzi din zonă, fluxul de trafic pe Splaiul Independenței va fi reconfigurat începând cu 1 septembrie, ora 06:00. Potrivit unui comunicat emis  de Brigada Rutieră din cadrul Poliției Capitalei, se vor institui restricții în intersecția Șos. Virtuții și Splaiul Independenței, urmând ca traficul să fie organizat în sens unic, către Podul Basarab.

Cum afectează lucrările la Pasajul Ciurel traficul din zonă?

În plus, reglementarea rutieră existentă în prezent pe Spl. Independenței la intersecția cu Str. G-ral. Petre Popovăț va fi modificată în sensul că traficul vehiculelor va fi restricționat pe direcția înainte către Șos. Virtuții, urmând a se desfășura prin viraj la dreapta conform configurației anterioare. În plus, pe Str. Piatra Craiului, pentru asigurarea accesului către imobilele din zonă, traficul vehiculelor va fi organizat în ambele sensuri.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Sâmbătă, primarul Capitalei Gabriela Firea anunțase pe Facebook că Pasajul Ciurel urmează să fie inaugurat „înainte de începerea școlilor”. Dacă această promisiune va fi respectată, asta înseamnă că traficul în zonă va deveni o binecuvântare pentru șoferi în cel mult două săptămâni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide