BMW lansează M4 Competition x KITH. O ediție limitată la doar 150 de unităţi – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 24 oct. 2020 Știri auto

La doar câteva săptămâni de la premiera sa mondială, BMW M introduce un model ediţie specială al noului BMW M4 Competition Coupé.

Creat în colaborare cu Kith – brand lifestyle din New York -, BMW M4 Competition x KITH este limitat la doar 150 de unităţi şi dispune de detalii unice de design exterior şi interior. BMW M GmbH a preluat efervescenţa de pe scena fashion în ascensiune şi a replicat parteneriatul cu artistul contemporan FUTURA 2000 cu un nou proiect plin de emoţie. Pentru Ronnie Fieg – fondatorul Kith şi pasionat BMW, colaborarea aduce o încheiere a unei călătorii plină de emoţie.

BMW M4 Competition x KITH poate fi precomandat din 23 octombrie

În acelaşi timp, Kith va oferi o colecţie de 96 de piese de îmbrăcăminte şi accesorii create exclusiv, în toate magazinele sale şi online.

BMW M4 Design Study by KITH este vopsit în nuanţa Cinnabar Red, folosită iniţial pentru M3 E30. Această finisare nu mai este valabilă pentru gama BMW obişnuită, dar a fost aleasă special în acest caz pentru BMW M4 Design Study by KITH pentru a accentua conexiunea dintre cele două automobile.

Logo-ul M4 Competition de pe capota spate a modelului a fost înlocuit cu un logo Kith, de culoare neagră, cu dungile BMW M în acelaşi stil. Acest logo apare şi în formă iluminată sub tetierele scaunelor-scoică M Carbon, iar inscripţia Kith este gofrată în pielea neagră a tetierelor şi a consolei centrale.

Şi spatele BMW M4 Competition x KITH are logo-ul Kith de culoare neagră cu dungile BMW M. Modelele ediţie specială sunt disponibile exclusiv cu finisajele mate Frozen Black, Frozen Dark Silver şi Frozen Brilliant White ca omagiu pentru cele mai populare trei culori ale BMW M3 E30 din acele vremuri.

Acoperiş din fibră de carbon

Unul dintre principalele puncte de atracţie ale modelelor ediţie specială este designul Kith al acoperişului din fibră de carbon. Pentru această dotare opţională, inscripţia Kith de culoare gri cu dungile BMW M este ţesută în suprafaţa acoperişului. Frânele M Compound cu etriere roşii ce poartă logo-ul M sunt disponibile standard. Acestea sunt vizibile clar prin jantele M forjate, cu design double-spoke şi finisare bicoloră 826M / Jet Black foarte lucios (faţă: 19 ţoli, spate: 20 ţoli).

În interiorul lui BMW M4 Competition x KITH, scaunele-scoică M Carbon tricolore dispun de culorile albastru deschis şi roşu ale BMW M care adaugă detalii atractive tapiţeriei integrale cu piele Merino neagră. Ca şi la BMW M3 E30 al lui Ronnie Fieg, inscripţia Kith este gofrată în pielea neagră a tetierelor faţă şi spate şi consola centrală ale BMW M4 Competition x KITH. Consola centrală dispune şi de o emblemă exclusivă cu logo-ul Kith şi dungile BMW M. Emblema M iluminată de sub tetierele faţă are şi inscripţie Kith.

Modelul realizează sprintul 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde

Modelul ediţie specială are acelaşi profil tehnic precum BMW M4 Competition Coupé. Noul motor cu şase cilindri dispuşi în linie şi utilizează cea mai nouă versiune a tehnologiei M TwinPower Turbo pentru a produce 375 kW/510 CP, în timp ce cuplul maxim este de 650 Nm.

Transmisia M Steptronic cu Drivelogic, cu opt trepte, este disponibilă standard. Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în doar 3,9 secunde, în timp ce 200 km/h se ating după 12,5 secunde. Pe lângă tracţiunea spate clasică, BMW M4 Competition x KITH poate – asemenea BMW M4 Competition Coupé – fi comandat opţional şi cu tracţiune integrală M xDrive.

Intră în Galeria Foto

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide