Magicianul Robert Tudor își vinde mașina. Cât cere pe SUV-ul care nu poate să… „Call baby”?

Autor: David Andrei 23 iun. 2020 Știri auto

Magicianul Robert Tudor își vinde mașina. Toată lumea o știe de când a Robert a apărut pe YouTube cerându-i să “call baby”, dar sistemul de apelare a refuzat. Cât cere pe ea?

GALERIE FOTO

Este vorba despre un Volkswagen Touareg, pe care Robert Tudor tot încearcă să-l vândă din luna ianuarie, dar anunțul său de pe autovit.ro nu a prea avut succes. A pornit de la 14.600, a fost, la un moment dat, 11.200 și acum a ajuns la 10.500 de euro. Prețul nu mai este negociabil.

Magicianul Robert Tudor spune că este vânzătorul perfect. Recunoaște până și faptul că mașina are kilometrajul dat înapoi cu vreo 50.000 de kilometri. A ajuns astfel la 233.000 de kilometri în locul celor 283.000 reali.

Touareg-ul are o zgârietură pe bara spate, o alta pe portiera stânga spate, iar ușa portbagajului e puțin înfundată.

SUV-ul german fabricat în 2011 vine cu faruri LED, navigație, aer condiționat automat, scaune îmbrăcate în piele, dar pielea este uzată și ruptă pe scaunul șoferului.

Are motor V6 de 3.0 litri cu 240 de cai putere, care consumă aproximaitv 12,5 l/100 km în oraș. SUV-ul este încălțat cu anvelope all-season.

Amortizoare schimbate, parbriz schimbat după ce a fost fisurat, un parasolar rupt după ce Robert a dat cu pumnul în el sunt trecute în “CV-ul” mașinii.

Robert Tudor are acest Volkswagen Touareg de șase ani. 27.000 de euro a dat pe el în 2014. Vrea să-l vândă acum pentru că nu-l mai folosește. Are alte trei mașini.

Toată lumea cunoaște mașina scoasă la vânzare de magicianul Robert Tudor

Mașina magicianului este celebră. În 2014, când a cumpărat-o, a vrut să arate ce funcții interesante are, dar demonstrația a fost un eșec total. Sistemul nu a vrut sub nicio formă să-l asculte atunci când a cerut insistent să… “call baby” (“Sun-o pe iubita mea”).

“Call baby nu mai merge. E stricată de când am luat-o”, recunoaște Robert Tudor, care a renunțat la ideea de a avea o conexiune Bluetooth funcțională.

“Dacă nu o cumpără nimeni, o țin pentru mine, bag în ea iepurii și porumbeii”, glumește magicianul.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide