Mahindra Verito Vibe – Sandero ”made in India” lansat oficial

Autor: Oraan Mărculescu acum 7 ani Știri

Nu demult au apărut poze spion cu noul model Mahindra Verito Vibe, adică varianta hatchback a primului Logan care, în India, este produs de compania Mahindra sub denumirea Verito.

Acum a venit timpul lansării oficiale a modelului pe piaţa indiană, ceea ce înseamnă mai multe imagini şi informaţii despre Mahindra Verito Vibe. A cărei raţiune de a exista e un motiv ciudat: dacă în mod normal TVA-ul pentru o maşină este de 30%, pentru maşinile mai scurte de 4 metri TVA-ul scade la 12%.

Cum noul Vibe este cu doar câţiva centimetri sub această limită, înseamnă că vorbim de un preţ mai atractiv faţă de varianta sedan, Verito Vibe pornind de la 563.000 de rupii (circa 7.600 euro), cu 42.000 de rupii mai puţin decât Verito în trei volume (adică o diferenţă de circa 560 de euro).

Trecând peste considerentele ţinând de design (vă lăsăm pe voi să-i daţi note lui Verito Vibe), noul hatchback vine echipat doar cu motorul dCi de 1,5 litri şi 65 CP, puterea redusă însemnând şi păstrarea unui nivel scăzut al impozitelor şi taxelor în India.

Maşina este oferită în trei niveluri de echipare: D2, D4 şi D6. Standard, sunt oferite aerul condiţionat, servodireţia şi farurile de zi tip LED, în timp ce ABS-ul, airbagul pentru şofer sau geamurile electrice sunt disponibile doar pe nivelul superior D6.Comentarii
Inchide