Mai mulți șoferi, amendați după ce au filmat cu telefoanele scene de la un accident pe o autostradă

Autor: Daniel Samoilă 12 dec. 2021 Știri auto
Mai mulți șoferi, amendați după ce au filmat cu telefoanele scene de la un accident pe o autostradă

Mai mulți șoferi din Scoția au filmat un accident petrecut pe o autostradă și au fost amendați ulterior de poliție.

Nu mai puțin de șapte șoferi au fost surprinși de oamenii legii cum foloseau telefoanele mobile pentru a filma nefericitul eveniment petrecut pe autostrada A92 în Fife, Scoția.

Potrivit BBC, unul dintre șoferi a primit o amendă de 200 de lire sterline și șase puncte de penalizare, iar pe ceilalți șase poliția îi caută pentru a-i identifica și amenda. Cei șase vor primi prin poștă amenzile.

Poliția din orașul Fife nu a tolerat atitudinea acelor șoferi. „ În mod revoltător, șapte șoferi au trecut prin dreptul locului de impact filmând. Nimeni nu avea mâinile pe volan”, au anunțat oameni legii, potrivit BBC.

Foto – Twitter / Poliția din Scoția

Accident teribil pe o autostradă din Scoția

Accidentul s-a petrecut miercuri, 8 decembrie, la ora locală 07:10. Două autoturisme – Honda Civic și Ford Focus – și un camion – Volvo lorry – au fost implicate.

În urma coliziunii, o femeie de 68 de ani care conducea modelul Honda Civic și pasagerul, un bărbat de 61 de ani au fost duși la spitalul Victoria din Kirkcaldy.

În celălalt autoturism, model Ford Focus, pasagerii au suferit răni minore și nu au avut nevoie de spitalizare. La fel s-a întâmplat și în cazul șoferului camionului.

Foto – Twitter / Poliția din Scoția

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide