Manevră interzisă! Un șofer încercat să întoarcă mașina pe trecerea de pieton și a lovit o tânără însărcinată

Autor: ProMotor 23 oct. 2020 Știri auto
Manevră interzisă! Un șofer încercat să întoarcă mașina pe trecerea de pieton și a lovit o tânără însărcinată

O femeie însărcinată a fost lovită, cu maşina, de un şofer băut chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc după o manevră absolut incredibilă executată de şofer. Mai precis, acesta a întors autoturismul, într-o zonă circulată, chiar pe zebră.

Ieri seară, pe Calea Naţională, una dintre cele mai circulate artere din municipiul Botoşani, o tânără de 25 de ani, însărcinată, a fost lovită de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni. Şi asta după ce şoferul a executat o manevră ilegală şi foarte periculoasă. Mai precis a încercat să ajungă pe celălalt sens de mers, întorcând autoturismul chiar pe trecerea de pietoni.

Tânăra a scăpat fără răni grave

În acel moment s-a izbit cu maşina direct în tânăra însărcinată care traversa regulamentar. Deşi a fost lovită, tânăra a scăpat fără răni grave, alegându-se însă cu o sperietură zdravănă.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că şoferul era şi băut. Mai precis, aparatul etilotest indica o valoare de 0.84 mg/l alcool. Cel mai probabil şoferul se va alege cu dosar penal, scrie Adevărul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic) / Facebook



Comentarii
Inchide