Marca smart va fi scoasă de pe una dintre cele mai mari pieţe auto din lume

Autor: ProMotor 30 apr. 2019 Știri auto
Marca smart va fi scoasă de pe una dintre cele mai mari pieţe auto din lume

Marca smart va fi scoasă de pe piaţa din Statele Unite şi Canada la sfârşitul acestui an, a anunţat luni compania germană Daimler.

Gândite ca maşini pentru transportul a două persoane, cu stilul lor unic şi capacitatea de a se potrivi pe o jumătate din locul de parcare, maşinile de la smart erau considerate ideale pentru oraşele dens populate din S.U.A. şi Canada.

Dar acea audienţă a scăzut rapid. smart a raportat doar 90 de maşini vândute în Statele Unite în cursul lunii martie, în scădere cu 18 procente faţă de anul precedent.

Vânzările din SUA pentru maşinile din clasa mică s-au prăbuşit în ultimii ani, pe măsură ce benzina a devenit relativ ieftină şi economiea puternică a încurajat consumatorii să cumpere maşini mai mari şi SUV-uri.

 
Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide