Marian Godină a primit SMS-ul care aruncă în aer declarațiile autorităților care spun că nu există plan de amenzi

Autor: ProMotor acum 12 luni Știri

Polițistul Marian Godină aruncă în aer declarațiile autorităților referitoare la inexistența unei norme de amenzi. Acesta a primit un SMS care contrazice tot ce scria în postările anterioare pe Facebook, în care susținea sus și tare că nu există un plan de amenzi.

GALERIE FOTO

SMS-ul ar fi fost trimis de comisarul Cristian Tomi Dumitru, șeful Poliției Orașului Popești-Leordeni, și l-a surprins pe Marian Godină:

“Mă zbat de ceva timp și dau explicații referitoare la faptul că polițiștii nu au normă de amenzi. Am făcut-o din convingere. Ba chiar am întrebat pe un grup de polițiști din toată țara, dacă pe ei sunt presiuni să dea amenzi. Mi s-a răspuns că nu”, povestește Marian Godină pe pagina sa de Facebook, acolo unde este urmărit de peste jumătate de milion de utilizatori ai rețelei sociale.

“Mesajul de mai jos a fost trimis subalternilor de către dl comisar Cristian Tomi Dumitru, șeful Poliției Orașului Popești-Leordeni”, explică polițistul, care publică integral SMS-ul.

“Chiar mă întreb ce o însemna „îndeplinirea indicatorilor”. O fi un număr fix de amenzi? 50, 100, 150? Cum îndeplinești indicatorii ăia?”, se întreabă Marian.

“Nu există plan de amenzi”, spune Dan Antonescu, consilier al șefului Poliției, la Gândul Live. Acesta cere ca orice abuz săvârșit de polițiști să fie semnalat.

Se efectuează cercetări la structura de poliție din Popești-Leordeni pentru a stabili circumstanțele în care acel mesaj a ajuns la polițistul Marian Godină.

 

 

Mă zbat de ceva timp și dau explicații referitoare la faptul că polițiștii nu au normă de amenzi. Am făcut-o din…

Posted by Marian Godina on Monday, 27 April 2020Comentarii
Inchide