A încercat să meargă în marșarier și a căzut într-o groapă. A doua zi, i-au scos mașina cu macaraua

Autor: Promotor 05 iun. 2020 Știri auto

Un șofer a încercat să meargă cu mașina în marșarier, în zona unui șantier din Oradea, și a căzut într-o groapă. A doua zi, autoritățile i-au scos mașina cu macaraua.

GALERIE FOTO

Un șofer a încercat să facă o manevră pe Bulevardul Magheru din Oradea. Bărbatul a căzut, cu mașină cu tot, într-o groapă săpată lângă un pasaj subteran. Polițiștii rutieri l-au testat cu aparatul etilotest și au constat că bărbatul era băut.

În vârstă de 32 de ani, șoferul unui Fod a intrat – spun autoritățile – pe o porțiune de drum care era închisă circulației, pentru că se afla în construcție. Acesta a observat că drumul era blocat și, pentru că nu a mai avut loc să facă manevre de întoarcere a autoturismului, a încercat să se deplaseze în marșarier. Acesta nu a observat șanțul din spatele lui și a ajuns în el, a explicat pentru Bihoreanul.ro, comisarul șef Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al Poliției Bihor.

Mașina a aterizat cu roțile în sus în groapa săpată de muncitori în vederea relocării mai multor conducte de canalizare, dar și pentru extinderea carosabilului cu încă o bandă de circulație. Șoferul ar fi ieșit prin portbagaj, pentru că portierele erau blocate în groapa îngustă.

Testul cu etilotestul a arătat că șoferul avea o alcoolemie de 0,58 mg/liru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la IML pentru a i se recolta probe biologice și i s-a întocmit dosar penal.

Mașina, scoasă cu macaraua din groapă

Dimineața devreme, s-au reluat lucrările la pasajul subteran din Oradea. O macara a sosit la locul accidentului abia în jurul orei 10 și a scos mașina din groapă.

Echipa care a desfășurat operațiunea a făcut eforturi mari pentru a nu provoca daune suplimentare autoturismului răsturnat, punând cauciucuri sub ea și repunând-o ulterior pe roți cu ajutorul unor chingi.

Cei care au văzut imaginile acuză semnalizarea superficială a lucrărilor din zonă.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide