„Marţi 13“, confirmat pentru mai mulți șoferi. Accident între două autoturisme şi un camion – VIDEO

Autor: ProMotor 13 apr. 2021 Știri auto

Traficul rutier pe DN1B a fost blocat temporar, în cursul dimineții de marți, 13 aprilie, din cauza impactului între două autoturisme şi un camion.

Coliziunea s-a produs în dreptul localităţii Istriţa de Jos, la 20 de kilometri distanță de Buzău spre Mizil. Două autoturisme şi un camion au fost implicate în tamponare.

Potrivit poliţiştilor, vinovat este un şofer în vârstă de 65 de ani, din Buzău, care circula pe DN1B spre Ploieşti. El ar fi încercat să se angajeze în depăşirea unui autotren însă, atunci când a realizat că nu are timp pentru această manevră, a frânat şi a vrut să revină pe banda sa de mers.

Trei șoferi ghinioniști s-au întâlnit pe un drum din județul Buzău

A acroşat însă remorca TIR-ului, apoi a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism regulamentar de un gălăţean.

Şoferii autoturismelor au apucat să frâneze şi au diminuat din forţa impactului. Evenimentul încadrat la tamponare s-a soldat doar cu pagube materiale, informează Adevărul.ro.

VIDEO

Alți șoferi care vor ține minte ziua de 13 aprilie

Un alt accident a avut loc, marți după-amiaza, pe DJ 506, în localitatea Bragadiru, din județul Teleorman. Patru persoane au fost rănite, după o coliziune între două autoturisme. Potrivit ISU Teleorman, în accidentul rutier produs pe DJ 506, în localitatea Bragadiru, au fost implicate două autoturisme. În urma acestui accident au rezultat patru victime, doi bărbați și două femei, de aproximativ 45 de ani, conștiente și cooperante, neîncarcerate.

La fața locului intervine Detașamentul Zimnicea cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD și SAJ Teleorman cu două echipaje medicale. Pasagerii autoturismului răsturnat, un bărbat și o femeie (soț și soție), cu traumatisme la nivelul capului și membrelor, au fost preluați de un echipaj SAJ si unul SMURD și transportați la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Știri de Buzau / Facebook



Comentarii
Inchide