Momentul în care mascații scot cu forța un șofer din mașină. Bărbatul fusese prins de radar – VIDEO

Autor: ProMotor 10 feb. 2021 Știri auto

Pentru că a refuzat să iasă din mașină, un șofer surprins de radar, pe un drum național din Dâmbovița, a fost scos cu forța din autoturism de către mascați, după ce au spart un geam.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din București, a fost surprins cu viteză peste limita legală, în localitatea Priseaca, pe DN 72 A. El fusese depistat de aparatul radar, iar după oprire s-a închis în mașină și nu a vrut să mai coboare. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism Skoda Octavia Combi cu numere de București.

Mașcații au fost obligați să folosească forța

„Se roagă de șofer să coboare din mașină, însă acesta refuză. Din informațiile noastre, se pare că ar avea permisul suspendat sau anulat”, a declarat unul dintre martorii care s-a aflat la locul incidentului. Tot martorii au spus că bărbatul a stat aproximativ două ore în mașină.

Polițiștii au chemat o echipă de intervenție. După ce au avertizat de mai multe ori că vor folosi forța, oamenii legii au spart geamul, au deblocat ușa, apoi l-au scos și încătușat pe bărbatul fără permis.

Șoferul a fost condus la sediul Poliției, urmând să fie dispuse măsurile legale în consecință. Cel mai probabil, șoferul o să fie reținut pentru 24 de ore.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=ofU6M7aFWbA

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură YouTube / Adevarul.ro



Comentarii
Inchide