Mash-up între Up! şi Golf. Primele schiţie oficiale cu viitorul Volkswagen electric – FOTO

Autor: Marius Vișan 23 sept. 2016 Știri auto

 


Volkswagen tocmai a prezentat primele schiţe cu viitorul vehicul electric pe care îl va produce. 

Cu câteva zile în urmă, constructorul auto german a lansat trei imagini teaser cu noul VW electric, iar acum continuă cu alte schiţe oficiale, însoţite de descrierea: „vehiculul este la fel de revoluţionar ca Beetle-ul acum şapte decenii…”

Chiar dacă sunt doar nişte schiţe, VW încearcă se ne pregătească pentru ceea ce urmează. Conform oficialilor, vehicului full electric va fi lansat în 2019, iar prin acest nou proiect, Volkswagen încearcă să limiteze efectele scandalului Dieselgate, aşa că îşi concentrează toate resursele asupra vehiculelor electrice.

Vizual, pare a fi un mash-up futurist între Up! şi Golf. Din punct de vedere al performanţelor tehnice, se preconizează că maşina va acoperi 482 de km pe o singură încărcare, care va dura doar 15 minute.

GALERIE FOTO

Sursă: Carscoops.com


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide