Maşina care a provocat accidentul din Piaţa Constituţiei a concurat la cursele de Drag Racing – VIDEO

Autor: Cristian Agatie acum 10 luni Știri

Două maşini care se pare că participau la o cursă ilegală s-au acroşat în Piaţa Constituţiei din Capitală în noaptea de sambătă sptre duminică. Una dintre acestea a fost proiectată peste maşinile parcate în zonă, în urma acestui accident fiind rănite şase persoane, printre care şi doi copii.

Potrivit martorilor, timp de aproape patru ore în zonă au avut loc curse ilegale – „liniuţe” şi drifturi, iar acestea ar fi fost cauza accidentului. Două maşini s-au izbit puternic, iar una dintre ele a fost aruncată în autoturismele parcate.

„Erau vreo 40 de maşini strânse în piaţă, făceau liniuţe cu rândul. Aşteptau să nu fie trafic şi porneau”, a povestit unul dintre martori. Şase oameni, între care şi doi copii au fost răniţi şi au fost duşi la spital. Martorii povestesc că una dintre maşini ar fi virat brusc la dreapta pentru a intra în parcare. În acel moment, s-a izbit violent cu autoturismul care circulă pe prima bandă.

Versiunea Poliţiei este mult mai banală, clasicul „nu a adaptat viteza la condiţiile de drum” fiind pomenit chiar la începutul declaraţiei făcute de purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere. Acesta s-a ferit să vorbească de curse ilegale, precizând evaziv că Piaţa Constituţiei „este un loc în care se strâng foarte mulţi tineri pentru socializare sau alte activităţi”.

Aceeaşi maşină Skoda Octavia implicată în accidentul din Piaţa Constituţiei a participat la cursele de Drag Racing, după cum arată memoria internetului. Este vorba de un model modificat, cu motor 1.8 T care dezvoltă 340 CP.

 Comentarii
Inchide