O mașină în care se aflau patru persoane a căzut de pe șosea pe calea ferată – FOTO

Autor: Marius Vișan 22 sept. 2021 Știri auto

Pompierii şi polițiștii au intervenit marți (21 septembrie) la un accident rutier produs pe centura orașului Călimănești, unde o mașină în care se aflau patru persoane a căzut de pe șosea pe calea ferată.

”Accident rutier pe centura orașului Călimănești, un autoturism căzut pe calea ferată”, a anunțat, marți, ISU Vâlcea.

”Pompierii militari intervin cu două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu o ambulanță”, a mai precizat ISU Vâlcea la scurt timp după producerea incidentului.

O maşină a căzut pe calea ferată, pe Valea Oltului, la Călimăneşti

Sursa citată a precizat că patru persane se aflau în mașină, trei fiind transportate la spital. Cea de-a patra a refuzat să fie dusă la unitatea medicală.

Persoanele implicate în accident au vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani. Este vorba despre trei bărbaţi, de 21, 29 şi respectiv 32 de ani, şi o tânără de 26 de ani. Singurul care nu a ajuns la spital este mezinul grupului. Potrivit Poliţiei Vâlcea, una dintre victime a suferit leziuni grave.

Centura staţiunii este paralelă cu DN 7 / E 81, fiind poziţionată pe malul estic al râului Olt.

Polițiștii Serviciului rutier și Poliției orașului Călimănești au intervenit la fața locului pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.

IPJ Vâlcea a precizat că nu a fost afectat nici traficul rutier și nici cel feroviar.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: IPJ Vâlcea


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide