Maşina creată special în cinstea nunţii regale a Prinţului Harry cu Meghan Markle – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 11 mai 2018 Știri auto

MINI sărbătoreşte nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle printr-un MIN I Hatch unicat, conceput special pentru a sărbători ocazia specială şi pentru a fi donat uneia dintre activităţile caritabile ale cuplului. După nunta ce va avea loc la 19 mai, acest MINI unicat va fi înmânat The Children’s HIV Association (CHIVA) pentru o licitaţie publică.

„Ca brand britanic legendar, cu o istorie de aproape 60 de ani în Regatul Unit, suntem încântaţi să marcăm nunta regală cu acest cadou caritabil special”, explică Oliver Heilmer, directorul MINI Design. „Echipa MINI Design a creat un MINI Hatch unicat pentru această ocazie. Grafica cu design special a acoperişului se combină cu detaliile personalizate prin imprimate 3D ale interiorului şi exteriorului, precum şi prin broderia specială care vor transforma acest MINI într-un unicat.”

Exteriorul

Acest automobil unic este finisat în culoarea Crystal White. Benzile de accent albastru-argintii conferă caroseriei un aspect distinctiv, iar banda neagră ce înconjoară maşina are un finisaj argintiu mat cu reflexe albastre. Cromate, caracteristicile de design MINI – precum cadrul grilei hexagonale a motorului, mânerele uşilor şi contururile farurilor şi ale stopurilor – sunt acoperite cu un strat clar negru-albăstrui, aducând un aer de modernitate şi prospeţime pentru detaliile MINI. Stopurile în design Union Jack şi jantele cu finisaj albastru închis metalic mat adaugă notele finale ale apariţiei exterioare.

Grafică realizată manual a acoperişului şi imprimare 3D

Un punct de atracţie special al exteriorului este finisarea acoperişului, care utilizează mai multe culori. Grafica acoperişului este aplicată manual cu meticulozitate în mai multe straturi şi reuneşte elemente ale steagurilor din ţările de provenienţă ale Prinţului Harry şi ale lui Meghan Markle – Union Jack şi Stars & Stripes. La acest MINI special, hublourile din jurul semnalizatoarelor au fost imprimate 3D şi decorate cu iniţialele M şi H, cu o inimă şi inele. Când automobilul este deschis, ele proiectează un mesaj de întâmpinare exclusiv – Just Married – în faţa uşilor conducătorului şi pasagerului.

Pe parcursul ultimelor săptămâni, programul MINI Yours Customised a oferit clienţilor MINI de pe anumite pieţe posibilitatea de a-şi transforma automobilul MINI într-un unicat cu ajutorul scuturilor, plăcuţelor pentru pragurile uşilor şi proiectoarelor individuale de lumini – toate printate 3D.

Interiorul

Pielea Satellite Grey a fost aleasă pentru interior şi oferă fundalul ideal pentru a accentua elementele tradiţionale MINI. Stratul clar negru-albăstrui al elementelor cromate de la exterior se regăseşte şi pe anumite elemente decorative cromate din interior. Prenumele mirelui şi miresei, precum şi data nunţii şi urările pentru tinerii miri au fost adăugate pe banda decorativă mare din faţa scaunului pasagerului din faţă. O altă particularitate specială a interiorului este accentul inspirat de grafica acoperişului, care este integrat în benzile decorative de pe uşi, din spatele volanului şi de pe tetiere. Pe acestea din urmă este prezentă şi o abordare abstractă a Union Jack pe o parte şi o perforaţie Stars & Stripes şi cusături pe cealaltă.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide