Maşina cu care japonezii le pun capac nemţilor [FOTO]

Autor: Marius Vișan 23 mai 2017 Știri auto

Lexus, marca de lux care aparţine de Toyota, a început să producă modelul LC la o nouă linie de asamblare din Motomachi, Japonia.  

Destinate pieţei europene, unităţile construite aici sunt asamblate „de o echipă de specialişti selectaţi şi instruiţi de Takumi”, a explicat constructorul de automobile, fiecare având un timp de aproximativ 20 de minute pentru a-şi duce la îndeplinire sarcinile.

GALERIE FOTO

Fiecare parte a caroseriei este supusă unei examinări intense sub o zonă dotată cu lămpi cu LED-uri, noua linie de asamblare are de asemenea o zonă pentru inspectarea zgomotelor, care este înconjurată de panouri de sticlă mai groase, astfel încât angajaţii să poată detecta chiar şi cea mai mică anomalie sonoră.

Disponibil cu două motoare – V8 LC sau hibrid LC 500h, primele unităţi ale maşinii vor ajunge în showroom-urile europene în luna august. Preţurile încep de la 76.595 de lire (99.785 dolari), în Regatul Unit.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide