Maşina cu numărul VN 01 suveran. O poveste adevărată cu un şofer care nu recunoaşte actele emise de stat – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Maşina cu numărul VN 01 suveran. O poveste adevărată cu un şofer care nu recunoaşte actele emise de stat – VIDEO

Poliţiştii din Gorj au avut parte de un caz neobişnuit. Ei au oprit  o maşină cu numărul de înmatriculare VN 01 suveran. Bărbatul de la volan s-a autointitulat Viorel Suveran, şi avea propriile acte. El nu vrea să fie ca ceilalţi cetăţeni ai României şi nu recunoaşte actele de stare civile emise de stat şi asta pentru că el consideră că ar deveni înrobit.

Citeşte şi Noi credem că e cel mai frumos break din lume. Noul Volvo la care BMW, Audi şi Mercedes se uită cu invidie (galerie foto)

Viorel Suveranu, pe numele său Viorel Nicolovici, în vârstă de 43 de ani, s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru comiterea a două infracţiuni. El este vizat pentru conducerea unei maşini, asta deşi avea permisul suspendat şi conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare.

Bărbatul nu vede care este problema numărului de înmatriculare, din moment ce nu recunoaşte actele emise de statul român. Ciudat este că Viorel Suveran este lider de sindicat la Complexul Energetic Oltenia. Chiar şi aşa, nu este singurul român care nu se supune actelor emise de stat. Acest grup de oameni, care nu consideră că trebuie să fie ca restul, înrobiţi, îşi confecţionează propriile acte de identitate. Obligatoriu, ele nu conţin Codul Numeric Personal (CNP).

Citeşte şi Una dintre condiţii i-a descalificat direct pe ardeleni din competiţie

VIDEO

Sursă: playtech.ro

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide