Un bărbat a folosit o mașină de test, luată de la un dealer auto, pentru a da o spargere

Autor: ProMotor 18 mart. 2021 Știri auto
Un bărbat a folosit o mașină de test, luată de la un dealer auto, pentru a da o spargere

Este incredibil ce a fost în stare să facă un bărbat din Texas pentru a-și cumpăra mașina visurilor!

Eric Dion Warren, în vârstă de 50 de ani, a luat un autoturism de test de la dealer auto. El a condus până la bancă, pe care a și jefuit-o ulterior. Apoi bărbatul a condus înapoi la dealer pentru a folosi banii furați ca să-și cumpere un BMW.

Bărbatul a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru fapta sa

Warren a făcut săvârșit fapta în anul 2019, conducând mașina reprezentanței către o bancă din Lubbock, un oraș din statul Texas, Statele Unite ale Americii.

Ajuns acolo el a pus o pungă goală pe tejghea, alături de un bilet pe care scria următorul mesaj: ”Acesta este un jaf… Dacă nu respecți ce scrie aici te voi omorî. Vreau 10.000 de dolari în bancnote de 50 și 100 de dolari. Acum! Ai 1 minut sau te voi ucide.”

După care Warren a scos o armă și a arătat-o reprezentantului băncii: „Nu mă joc, vreau doar bancnote de 100 și 50!”, se arată în comunicatul emis de poliție.

Cu banii furați voia să își cumpere un BMW

Casierul a umplut punga cu numerar, printre care se afla și un pachet cu bancnote cu numere de serie înregistrate. Warren a condus înapoi la reprezentanța auto unde începuse procesul de cumpărare a unui BMW de culoare neagră.

„Domnul Warren a început să fluture banii pe care îi obținuse în mod ilegal din jaful bancar asupra angajaților din reprezentanța auto”, au spus procurorii.

Finanțarea frauduloasă nu a funcționat, asta pentru că autoritățile au sunat la reprezentanța auto 15 minute mai târziu și au informat lucrătorii despre mașina folosită pentru a jefui banca.

Poliția a sosit la reprezentanță și l-a găsit pe Warren în posesia banilor și a unui pistol cu ​​bile vopsit pentru a arăta ca o armă adevărată. Warren a pledat vinovat pentru producerea unui jaf bancar, scrie nypost.com.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotorComentarii
Inchide