Mașina Elenei Băsescu, un BMW X6, a fost ridicată de Poliție. Cum parcase fiica fostului președinte?

Autor: David Andrei 06 nov. 2020 Știri auto

Mașina Elenei Băsescu, un BMW X6, a fost ridicată de Poliție în Constanța. Cum parcase fiica fostului președinte în orașul natal?

GALERIE FOTO

Elena Băsescu a avut o surpriză de proporții în această dimineață. Mașina sa, un BMW X6 40i cu tracțiune integrală xDrive, dispăruse din fața blocului. Fiica fostului președinte parcase chiar lângă o stație de autobuz, pe zona hașurată.

Vehiculul fusese ridicat și transportat într-un loc de depozitare din zona industrială a orașului, scrie Gândul.ro.

“Cineva a chemat Poliția Locală pentru că mașina era parcată în stația de autobuz. Absolut neregulamentar. A fost amendată, ca orice cetățean”, au explicat reprezentanți ai Primăriei Constanța.

Locuința din Constanța a familiei Băsescu se află într-o zonă apropiată de Piața Tomis 3.

Cât va plăti Elena Băsescu pentru a-și recupera BMW-ul X6?

Elena își poate recupera mașina din parcul auto aflat pe strada Caraiman din Constanța după ce plătește taxa de ridicare și transport, în valoare de 570 de lei. Aceasta trebuie să facă și dovada plății amenzii date de Poliția Locală pentru parcarea neregulamentară, în valoare de 580 de lei, echivalentul a patru puncte-amendă. Astfel, pentru greșeală, mezina lui Băsescu va avea de achitat în total 1.150 de lei.

Fiica fostului președinte va primi și 3 puncte de penalizare la permisul de conducere. Elena și-a asumat greșeala printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

“Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanța, am lăsat mașina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc hașurat. În dimineața aceasta, compania municipală mi-a ridicat mașina parcată neregulamentar.

Înțeleg că am greșit, voi plăti amenda și voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez mașina.

Elena a publicat și o fotografie ca să demonstreze că nu își parcase mașina cotată la aproximativ 80.000 de euro în stația de autobuz.

Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc…

Posted by Elena Basescu on Friday, 6 November 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cancan.ro/Gandul.ro



Comentarii
Inchide