Povestea mașinii-fantomă. Un Porsche Cayenne a fost abandonat la aeroportul din Donețk în plin război

Autor: ProMotor 08 apr. 2020 Știri auto

O poveste veche de aproape 5 ani devine acum virală. Un Porsche Cayenne a fost abandonat la aeroportul din Donetsk în timpul conflictului armat din estul Ucrainei. Mașina a rămas acolo dintr-un motiv incredibil!

GALERIE FOTO

O mașină fantomă a rămas ani buni în terminalul distrus al aeroportului aflat la 10 kilometri de orașul Donetsk, punct strategic ocupat de forțele separatiste și eliberat în aceeași zi de armata ucraineană, cu ajutorul avioanelor de luptă.

Noul terminal fusese inaugurat cu doar doi ani în urmă, în mai 2012, pentru a primi zeci de mii de fani așteptați la meciurile Campionatului European, găzduite de Ucraina și Polonia.

Porsche Cayenne de 100.000 de euro, căutat în Italia, descoperit în România – FOTO

La scurt timp după ce Petro Poroshenko a câștigat alegerile prezidențiale, a izbucnit conflictul armat în estul Ucrainei. În momentul în care s-a decis evacuarea aeroportului, pe 26 mai 2014, mașina, expusă în terminal în scopuri publicitare, a rămas în urmă. Motivul este uluitor: cheile SUV-ului de lux, cotat la acea vreme la aproximativ 100.000 de euro, au fost de negăsit.

Un jurnalist auto din Kiev, fost combatant al armatei ucrainene, a scris pe contul său de Instagram povestea mașinii abandonate la aeroport, iar aceasta a fost preluată de autoblog.md.

La această oră, orașul Donețk face parte din confederația autoproclamată Novorusa. Aeroportul este abandonat, iar soarta mașinii-fantomă, care a zăcut multă vreme pe aeroportul părăsită, este necunoscută.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide