Mașina ideală pentru Uber sau Bolt, de vânzare pe Btleasing.ro. Cât costă Fiat Tipo cu GPL (rulaj peste 200.000 km)

Autor: Ionuț Vîlciu 24 nov. 2022 Știri auto

Fiat Tipo este o mașină compactă cu un preț accesibil. Poate fi o variantă foarte bună pentru cei care vor o mașină care să fie folosită în regim de Uber sau Bolt.

Tipo este o mașină accesibilă, cu dimensiuni compacte, care poate fi utilizată cu costuri minime. Modelul vine atât sub formă de sedan, cât și sub formă de hatchback în cinci uși. Am putea spune că este un omolog italian al Daciei Logan sau Sandero, dacă este să comparăm ambele versiuni de caroserie.

Într-adevăr, prețul unui Fiat Tipo nou este mai mare decât cel al unui Logan sau Sandero, dar poate fi o alternativă bună pe piața second-hand.

Fiat Tipo cu instalație de GPL, mașina ideală pentru Uber

Exemplarul vândut de Banca Transilvania este fabricat în anul 2018 și are 202.492 de kilometri la bord. Mașina este dotată cu un motor de 1,4 litri, pe benzină, care produce 95 de cai putere. Motorul este legat la o cutie manuală cu șase rapoarte. De asemenea, mașina este echipată și cu instalație GPL.

Mașina este destul de nouă, fiind fabricată în anul 2018. Prezintă urme de uzură la exterior și la interior, dar nu există defecte majore. La exterior vom putea observa zgârieturi și câteva îndoituri ale panourilor. De asemenea, bara frontală nu se mai așează perfect, iar parbrizul este crăpat.

Interiorul are semne de uzură, dar nu prezintă rupturi sau elemente lipsă. Tapițeria textilă a scaunelor este intactă. La fel ca restul interiorului, își arată uzura. Și bancheta din spate pare a fi în stare bună.

Din punct de vedere dotări, avem de-a face cu o mașină simplă, fără prea multe pretenții. Astfel, lista de dotări cuprinde: ABS, ESP, aer condiționat, geamuri electrice față, proiectoare pentru ceață, închidere centralizată, computer de bord, faruri reglabile electric, volan cu comenzi, cotieră și instalație GPL.

Prețul cerut pentru acest Fiat Tipo este de 5355 de euro cu TVA inclus.

fiat

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Banca Transilvania


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide