Un șofer și-a incendiat mașina în fața Poliției. Câte sancțiuni primise până să facă gestul necugetat?

Autor: ProMotor 26 feb. 2020 Știri auto

Marți, 25 februarie, polițiștii din cadrul Secției 4 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că în fața sediului Serviciului Rutier Constanța, are loc un incendiu la un autoturism.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de polițiștii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani și-ar fi incendiat autoturismul.

GALERIE FOTO

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, în perioada 2016-2020, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional de 7 ori de polițiștii rutieri, iar în cursul zilei de 25 februarie i-a fost reținut permisul de conducere pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 26 februarie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Sancțiunile de-a lungul timpului au fost: nefolosirea centurii de siguranță, excesivă și ITP expirat.

Pentru a protesta bărbatul a stropit mașina cu compustibil și i-a dat foc în fața secției de poliție. În interiorul mașinii a fost găsit și recipientul cu care și-a stropit mașina înainte de a o incendia.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide