Ce mașină conduce acum Irinel Columbeanu, fostul milionar în euro, care a avut Bentley și Rolls-Royce?

Autor: David Andrei acum 2 ani Știri auto

Irinel Columbeanu a trecut de la Bentley și Rolls-Royce la mașini la care nici nu se uita în vremurile în care era milionar în euro. După ce a fost executat silit, omul de afaceri a avut un Opel Astra, achiziționat la mâna a doua. Acum conduce o mașină mai ieftină.

GALERIE FOTO

Pus în fața unor probleme financiare uriașe, după ce a fost executat silit, Irinel Columbeanu a fost nevoit să-și vândă mașinile de lux. Acesta deținea un Rolls-Royce, în valoare de jumătate de milion de euro. Columbeanu avea în garaj și un Bentley Flying Spur, pe care îl achiziționase cu 240.000 de euro. Bentley-ul său cu motor W12 de 6.0 litri a fost scos la vânzare pe un site de profil. 29.000 de euro cerea pe mașină.

Pentru că nu a reușit să ramburseze un credit în valoare de 5,5 milioane de euro, contractat în anul 2007, banca a încercat să-și recupereze prejudiciul în instanță. În urma deciziei judecătorești, vila sa de la Izvorani a fost pusă sub sechestru. Contestația depusă de Columbeanu a fost respinsă.

După ce s-a mutat cu chirie într-un ansamblu rezidențial din Otopeni, omul de afaceri s-a deplasat, pentru o scurtă perioadă de timp, cu un Opel Astra. Mașina fusese achiziționată la mâna a doua.

Irinel Columbeanu conduce o mașină de acum 20 de ani

Irinel Columbenau a fost dat afară din apartament pentru neplata întreținerii. El îi datora proprietarului suma de 1.800 de lei. Bărbatul s-a văzut nevoit să se mute într-o altă locuință, unde chiria și întreținerea sunt mai mici.

În această perioadă, Columbeanu, în vârstă de 63 de ani, stă cu chirie într-un apartament de două camere din cartierul Colentina. Acesta este văzut la volanul unui Mercedes-Benz Clasa E W210, vechi de 20 de ani, scrie Cancan.ro, care a publicat imagini în exclusivitate cu mașina în luna iunie. Modelul argintiu, fabricat în anii 2000, prezintă urme vizibile de rugină (vezi GALERIA FOTO).

 


Sursa foto: Cancan.roComentarii
Inchide