Mașină lovită de tren în județul Bacău. Autoturismul a ajuns un morman de fiare vechi – FOTO

Autor: Daniel Samoilă 07 ian. 2022 Știri auto

O mașină a fost distrusă în urma impactului cu un tren. Incidentul s-a petrecut în seara zilei de joi, 6 ianuarie, la 23:00.

Șoferul autoturismului a avut parte de un accident rutier, iar mașina a fost proiectată pe calea ferată, unde a rămas blocată. Un tren a trecut în acel moment și a distrus mașina în totalitate.

Trenul a lovit în plin mașina în orașul Dărmănești, cartier Plopu, în județul Bacău.

O mașină a fost făcută praf de un tren care transporta călători

Trenul personal transport circa zece călători. Niciunul dintre ei nu a avut nevoie de îngriji medicale.

Din fericire, persoanele implicate în accident au ieșit din autoturismul blocat pe calea ferată. Mai multe echipe de descarcerare și ale SMURD s-au deplasat la fața locului.

Trenul, care circula pe ruta Miercurea Ciuc – Mărășești, nu a deraiat și a putut să-și continue drumul după ce a fost îndepărtată mașina.

Circulația feroviară a fost întreruptă pentru câteva minute. Autoturismul fusese blocat pe o balustradă.

„Trenul Personal Regio Miercurea Ciuc – Marasesti (cca. 10 călători – nu necesita ingrijiri medicale) a lovit autoturismul blocat pe calea ferată. Trenul nu este deraiat. Autoturismul este suspendat pe o balustradă. Trenul PERSONAL implicat în accidentul feroviar și-a reluat traseul stabilit fără probleme. Se lucrează cu un buldoexcavator de la UAT Darmanesti pentru degajarea autoturismului”, transmitea ISUJ Bacău, potrivit bacau.net.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: promotor



Comentarii
Inchide