Mașina lui Cătălin Botezatu, implicată într-un accident – Galerie FOTO

Autor: Promotor 05 dec. 2019 Știri auto

Mașina lui Cătălin Botezatu a fost implicată miercuri într-un accident uşor în Capitală. „N-a mai putut fi controlată şi a ajuns să se învârtă singură”, a explicat creatorul de modă pentru MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc miercuri în zona Barbu Văcărescu. Maşina lui Cătălin Botezatu a lovit mai multe autoturisme după ce sistemul de frânare s-a declanşat automat blocând roţile autovehiculului.

„A fost un accident uşor. Maşina pe care o am are un sistem de frânare mai nou. Datorită senzorilor, atunci când alte maşini frânează brusc în apropiere, frânează şi ea. Asta s-a întâmplat şi ieri. Cineva din faţa mea a frânat brusc şi a vrut să intre fără să se asigure. Maşina mea a frânat, sistemul blochează şi roţile şi n-a mai putut fi controlată şi a ajuns să se învârtă singură. Aşa se întâmplă în asemenea momente. Cam asta a fost tot.”, a spus Cătălin Botezatu pentru MEDIAFAX.

Creatorul de modă a explicat şi că în momentul accidentului nu se afla la volan: ”Nu eram în maşină, eram la filmări”.

Botezatu spune că nu e vorba de pagube în urma ciocnirii şi că totul a fost cauzat de condiţiile de trafic: „un sistem care practic e bun dar, în România, dacă nu sunt şosele şi parcări… Problema cea mai mare a fost că degeaba a frânat pentru că erau foarte multe maşini parcate în scuarul de pe linia de tramvai care nu funcţionează şi atunci s-a lovit de unele dintre ele”.

Mașinile lui Cătălin Botezatu, „abonate” la accidente

Nu este pentru prima oară când un autoturism ce aparține lui Cătălin Botezatu este implicat într-un accident rutier. În noiembrie 2018, designerul se afla în trafic la bordul mașinii sale, un  Porsche Cayenne, în zona Traian din Capitală.

Nu a acordat prioritate când a intrat pe o străduță, iar ghinionul lui a fost apariția unui Matiz, pe care l-a lovit. Niciunul dintre cei aflați în mașini nu a fost rănit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide