Maşina lui Kim Jong-un într-un moment spectaculos la întâlnirea cu preşedintele Coreei de Sud

Autor: Alexandru Banu 27 apr. 2018 Știri auto
Maşina lui Kim Jong-un într-un moment spectaculos la întâlnirea cu preşedintele Coreei de Sud

Totul pentru preşedintele nostru iubit, par cei 12 bodyguarzi să gândească şi să înfăptuiască. Iar Putin şi Trump nu mai pot susţine că sunt singurii care au escorte pregătite la cel mai înalt nivel. Iată o demonstraţie că toţi oamenii preşedintelui, indiferent al cui preşedinte, sunt instruiţi pentru cele mai solicitante scenarii. 

După ce s-au văzut pentru prima oară în istoria separaţiei dintre Coreea de Nord şi cea de Sud. Kim Jong-un este primul preşedinte din Coreea de Nord care a traversat linia de demarcaţie după 65 de ani de la Război.

Moon Jae-in şi Kim Jong-un au avut primele runde de discuţii în “Casa Păcii” din Coreea de Sud, asta dup[ trecerea simbolică a liniei de demarcaţie. Kim Jong-un a spus că “începe o nouă istorie o dată cu intrarea în era păcii”. Asta a completat el în cartea de onoare a oaspeţilor care au fost în Casa Păcii. Liderii celor două state au plantat şi un copac împreună. 

Cei doi vor să încheie un tratat de pace care să fie superior armistiţiului. Este a treia întâlnire dintre cele două ţări, dar prima pe teren sud-coreean. Până acum, celelalte două s-au ţinut la Phenian.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide