Ce mașină și-a cumpărat Micutzu? ”Este mașina visurilor mele”

Autor: Marius Vișan 28 apr. 2021 Știri auto

Micutzu și-a schimbat mașina! Cosmin Nedelcu alias Micutzu este un actor de film și stand-up român. Este unul dintre cei mai de succes actori de stand-up comedy din România. De curând, el și-a schimbat mașina.

”Mi-am luat Ford F150, care este mașina visurilor mele. E un pickup truck… cu care nu am ce să fac, întra-devăr…

Locuri de parcare oricum nu găsești, cu asta m-am împăcat, ăsta a fost un motiv la pro. Eu sper la un moment dat să se legalizeze iarba și în România, ca să pot să-mi fac ferma mea. Să-mi pun roșii, castraveți, salată, ceapă verde, usturoi verde și iarbă” spune Micutzu în cadrul unui podcast pe care îl găzduiește săptămânal.

Noua mașină a lui Micutzu este un Ford F150

Din păcate, nu știm foarte multe detalii despre noua mașină a lui Micutzu. Nu știm nici de unde a cumpărat-o, nici cât l-a costat, nici în ce an a fost produsă și nici măcar ce motorizare are. Ce știm este că modelul Ford F150 este cel mai popular model pickup în Statele Unite.

Constructorul american nu vinde modelul pe piața europeană, așa că, probabil, în cazul lui Micutzu, este vorba de o mașină achiziționată la mâna a doua.

F150 este o mașină care întoarce toate privirile. Este îndrăzneață și robustă, fiind potrivit pentru muncă grea, indiferent pe ce tip de teren este condusă. În plus, dispune și de o benă foarte încăpătoare. Modelul este adresat clienților din industria agricolă, forestieră și a activităților în aer liber, precum și a clienților privați.

Chiar dacă în România acest model este trecut la categoria autoutilitare, asta nu înseamnă că mașina duce lipsă de dotări moderne.

Nu deținem imagini cu noua mașină a lui Micutzu. Totuși, pentru a vă face o idee despre cum ar putea arăta, am ilustrat știrea cu câteva imagini de pe site-ul oficial Ford.

(Imagine cu rol de ilustrație)

În trecut, Micutzu a deținut un SUV BMW X5.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Micutzu Cosmin Nedelcu / Facebook, Ford.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide