Maşina perfectă de evadare – GALERIE FOTO + VIDEO

Autor: ProMotor 21 ian. 2016 Știri auto

Fiat Ducato a fost desemnat „Best Motorhome Base Vehicle 2016” de publicaţia germană de specialitate “Promobil”, considerată a fi un barometru al trendurilor din sectorul motorhome de peste 25 de ani. Fiat Ducato a obţinut voturile a peste 60% dintre cititorii revistei, pe locurile al doilea şi al treilea clasându-se Mercedes Sprinter, respectiv Volkswagen Transporter T6.

Citeşte şi Când vor funcţiona radarele fixe de pe DN 1? Avem răspunsul Poliţiei Române

Citeşte şi Cele mai prost vândute modele de Dacia în anul 2015

Citeşte şi VIDEO. Maşinile Terminatorului. Cu ce se plimbă Arnold Schwarzenegger pe străzile din Beverly Hills

Este pentru a noua oară consecutiv când Fiat Ducato câştigă acest titlu. Premiul a fost acordat în 16 ianuarie, în cadrul CMT Stuttgart, cel mai important salon din Europa dedicat turismului cu caravane, turismului motorizat şi turismului de aventură.

În 2014, plaforma lui Fiat Ducato a devenit lider în sectorul motorhome şi, totodată, preferata producătorilor de vehicule recreaţionale: în ultimii zece ani, peste jumătate de milion de familii din Europa au călătorit în siguranţă la bordul unui camper van Ducato.

Ducato se laudă cu ergonomia şi manevrabilitatea unui autoturism, consum redus, scaun adaptabil pentru şofer şi o compartimentare inteligentă a locurilor pentru pasageri. Totodată, sunt disponibile tehnologii de asistenţă şi control, precum: Lane Departure Warning System, Hill Descent Control, Cruise Control, senzori de parcare, sistem de încălzire auxiliară Webasto.

Gama variată de motorizări Multijet poate fi cuplată la o transmisie manuală 5+1 sau 6+1, ori la cutia automata MTA, disponibilă pe versiunile de 130 CP, 150 CP şi 177 CP.

În România, preţurile pentru gama Ducato încep de la 16.049 Euro +TVA.

În imagini apare showcar-ul Fiat Ducato 4×4 Expedition Show Camper Van, prezentat la Salonul CMT Stuttgard în perioada 16 – 24 ianuarie.

Citeşte şi VIDEO. Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola

Citeşte şi Care sunt cele patru tipologii de şoferi români periculoşi la volan

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide