O autoritate antidrog a vândut un SUV confiscat, însă cu el a vândut și un „pachet surpriză”

Autor: Promotor 26 ian. 2020 Știri auto

Autoritatea antidrog din Thailanda și-a cerut scuze după ce a scos, din greșeală, la licitație o mașină care ascundea zeci de mii de tablete de metamfetamină.

Un cumpărător a plătit 14.500 de lire sterline pentru o mașină Honda CR-V, care a fost scoasă la licitație în această lună, după ce a fost confiscată într-un caz de trafic de droguri anul trecut.

Noul proprietar a trimis mașina la un service pentru revizie, iar un mecanic a descoperit 94.000 de pastile băgate în bara de protecție.

Oficialii au spus că vor efectua căutări mai amănunțite în viitor

„Conform protocoalelor, verificăm fiecare vehicul pe care l-am primit și acest caz nu a fost o excepție. Cu toate acestea, nu am putut găsi nimic la momentul respectiv, poate pentru că pastilele fuseseră bine ascunse”, a declarat un oficial tailandez.

Stupefiantele care erau o combinaţie de metamfetamină cu cofeină au fost descoperite în nişte cutii ascunse într-un compartiment secret, din spatele barei de protecţiei a maşinii.

Iniţial autorităţile descoperiseră în autovehicul 100.000 de tablete de metamfetamină, atunci când l-au fost confiscat. Cantitatea de stupefiante nou găsită va fi adăugată dovezilor de la dosar.

Proprietarul şi mecanicul vor fi răsplătiţi pentru cooperare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Netcarshow.com



Comentarii
Inchide