Un șofer din Slatina s-a ales cu mașina plină de post-it-uri – FOTO

Autor: ProMotor 16 iun. 2021 Știri auto
Un șofer din Slatina s-a ales cu mașina plină de post-it-uri – FOTO

Proprietarul unui VW Golf, parcat jumătate pe carosabil și jumătate pe trotuar, a primit o lecție memorabilă. El și-a găsit mașina plină de post-it-uri. Imaginile au fost postate pe grupul de Facebook Info Trafic Slatina.

Mașina a fost aproape acoperită cu post-it-uri, pe unele fiind scrise, conform autorului postării, şi mesaje. Imaginea a stârnit comentarii amuzante, însă nelămurirea, în primă fază, a rămas.

Unii comentatori au considerat că proprietarul a primit, astfel, o lecție bună pentru că a parcat jumătate pe trotuar, la o distanță mica de trecerea pentru pietoni. În fapt ar fi, însă, vorba de un mesaj inedit de la o cunoștință a proprietarului mașinii.

În urmă cu câteva zile a avut loc un incident asemănător

Un șofer din București care a parcat în stația de autobuz a avut o surpriză dimineața, când a coborât la mașină. Și el și-a găsit mașină plină de post-it-uri. Asta au văzut călătorii STB și trecătorii care au ajuns în ziua respectivă pe Șoseaua Pantelimon. Autoturismul marca Audi era plină de mesaje colorate.

Fotografiile au apărut pe pagina Info Trafic București și Ilfov, însoțite de descrierea “Taxat pentru că a parcat în stația de autobuz”.

“Dosar penal pentru distrugere!”, “Amendă pentru vandalism!” cer unii dintre cei care au văzut fotografiile.

Alte moduri de a-i pedepsi pe șoferii care parchează aiurea

Un șofer din București s-a ales cu un morman de gunoi pe mașină pentru că și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni.

Fotografia a fost publicată pe grupul de Facebook “Ai parcat ca un bou” și a adunat mai multe sugestii din partea și altor utilizatori deranjați de mașinile care parchează pe trecere.

Ulei pe parbriz și pe mânerele ușilor”. “Câteva ouă pe geamuri”. “Ba să-i pună și niște făină. În starea de urgență era la mare căutare!”, au comentat internauții.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Info Trafic Slatina



Comentarii
Inchide