Se vinde mașina folosită de Regina Elisabeta a Marii Britanii, un Bentley Mulsanne cu peste 500 de cai putere

Autor: Elena Luchian 29 apr. 2021 Știri auto

Regina își vinde mașina. Un Bentley Mulsanne produs în anul 2012, folosit de regina Elisabeta a Marii Britanii, este scos acum la vânzare de un dealer britanic.

GALERIE FOTO

Regina Elisabeta a avut acest Bentley la dispoziție în perioada 2013-2015, potrivit dealer-ului care îl scoate acum la vânzare.

Mașina, cu o lungime de peste 5 metri și jumătate, poartă nuanța exterioară Banarto Green, plus o serie amplă de accente cromate. Aceasta este echipată cu jante din aliaj de 21 de inci cu design special.

Piele și alcantara, finisaje din lemn masiv și nuanțe neutre de bej și maro creează o atmosferă exclusivistă în cabină. Apar acolo un sistem de navigație, scaune cu reglaje electrice și cu funcție de încălzire. Iar cei care iau loc în spate beneficiază și de prezența unor măsuțe retractabile.

Modelul produs la Crewe, în urmă cu aproape un deceniu, are motor V8 twin-turbo de 6,75 de litri, care dezvoltă 505 cai putere și un cuplu de peste 1.000 Nm. Sunt resurse care fac acest Bentley să accelereze de la 0 la 96 km/h (60 mph) în 4,9 secunde. Unitatea este cuplată la o transmisie automată.

Mașina folosită de Regina Elisabeta a parcurs doar 4.000 de kilometri

Limuzina britanică folosită de Regina Elisabeta a rulat extrem de puțin. Kilometrajul indică doar 2.492 de mile, adică puțin peste 4.000 de kilometri până în acest moment. Evident, când dictezi de la Palatul Buckingham și ai un avion la dispoziție oricând, nu este nevoie să te plimbi prea mult cu mașina.

Prețul său este de 179.850 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 207.180 de euro. De ce atât de mult după atât de mulți ani de la ieșirea pe porțile uzinei. Poate faptul că a transportat o regină vreme de aproximativ trei ani este un factor semnificativ.

La această oră, flota regală cuprinde trei modele Rolls-Royce, două Bentley, un Jaguar, un Land rover și chiar două limuzine Mercedes. Așa că, la un moment dat, vom mai vedea o mașină folosită de Regina Elisabeta scoasă la vânzare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide