Mai multe mașini nou-nouțe au fost găsite abandonate într-un depozit. Mașinile zăceau acolo din anii `90

Autor: ProMotor 03 apr. 2020 Știri auto

Mai multe mașini noi-nouțe Alfa Romeo, Fiat și Peugeot fabricate anii 1990 au fost descoperite într-un depozit din Argentina.

După ce a fost închis timp de trei decenii, un fost dealer din Buenos Aires, care adăpostea mai multe mașini abandonate, a fost descoperit atunci când noul proprietar al terenului a inspectat una dintre magaziile de pe proprietate.

GALERIE FOTO

Mai multe mașini au fost găsite abandonate într-un showroom. Mașinile zăceau acolo din anii `90

Spre surprinderea sa, a găsit mai multe vehicule noi Alfa Romeo, Fiat și Peugeot, pe care dealerul le avea în stoc înainte de închiderea afacerii.

Întrucât noul proprietar al terenului nu este un mare fan al mașinilor italiene și franceze din anii `90, el a vrut să scape foarte repede de toate mașinile. Pentru asta a angajat o firmă specializată în vânzarea de mașini uzate, firma numită Kaskote Calcos a primit misiunea de a vinde neobișnuitul inventar.

După ce le-au spălat și s-au asigurat că vehiculele sunt în stare de funcționare, oamenii de la Kaskote Calcos au postat câteva fotografii online. După cum puteți vedea, colecția este diversă și include modele precum Fiat Tipo, Duna, Uno, Tempra și Ducato, un Alfa Romeo 33 Sport Wagon și un Peugeot 405.

Nu au fost anunțate prețuri pentru aceste mașini, asta pentru că, probabil, respectivele mașini au probleme cu actele.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com



Comentarii
Inchide