Cu ce mașini vor fi transportați artiștii care vin la festivalul Untold

Autor: Marius Vișan 10 sept. 2021 Știri auto

În perioada 9-12 septembrie, Renault este partenerul oficial de mobilitate al festivalului Untold.

Flota de 44 de mașini este formată în principal din vehicule electrificate. Vor fi modele ZOE, Arkana E-TECH Hybrid, Arkana Micro-hybrid, Captur Plug-In Hybrid. De asemenea include și un număr de 8 vehicule termice: Koleos, Trafic și Master. Ele sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație în ceea ce privește conectivitatea și sistemele de asistență la condus.

Acestea vor asigura transportul artiștilor pe scenele celui mai mare festival de muzică din România.

În centrul atenției va sta noul Renault Arkana E-TECH Hybrid RS Line

Arkana este primul SUV coupe din istoria mărcii și primul din segmentul mainstream.

Vehiculul poate fi descoperit de către public nu doar pe durata festivalului, ci și în cele 3 experiențe de condus de câte un week-end. Ele sunt oferite ca premiu în timpul evenimentului și care vor putea fi derulate până în luna noiembrie.

Mașina va fi expusă în zona aflată în proximitatea scenei Nostalgia, într-un set-up cu totul nou, special creat pentru festival, si care evocă noua identitate de brand Renault – Nouvelle Vague.

Intră în GALERIA FOTO

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume. Acesta va avea loc timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021.

Printre artiștii confirmați pentru ediția din acest an se numără: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Afrojack, Alok, Lost Frequencies, DJ Snake, Benny Benassi, Martin Solveig, Quintino, Parov Stelar, The Script, cât și rapper-ul american Tyga și DJ-ul belgian Amelie Lens – aflați pentru prima dată în România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Untold / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide