Mașini de lux confiscate, scoase la licitație. Au aparținut unor persoane arestate și se vând acum pentru sume de nimic

Autor: Elena Luchian acum 2 ani Știri auto

Mașini de lux confiscate sunt scoase acum la licitație pe sume de nimic. Autoturismele au fost în proprietatea unor persoane care au ajuns după gratii. Licitațiile au loc pe o nouă platformă.

GALERIE FOTO

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a scos mașinile la licitație pe noua platformă online pentru derularea licitațiilor publice prin mijloace electronice. Astfel, cei interesați pot licita pentru bunurile care au ajuns în posesia autorităților, după ce au fost confiscate de la persoane arestate. Pe lista de mașini confiscate se află și modele premium, cum ar fi Audi Q7 sau Porsche Panamera.

Un Audi Q7 din 2008 este scos la licitație pentru 21.439 de lei, echivalentul adică mai puțin de 4.500 de euro.

Mașina de culoare roșie are motor turbodiesel de 3.0 litri, care dezvoltă 232 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și la un sistem de tracțiune integrală quattro. Aproape 349.000 de kilometri a parcurs până în momentul confiscării. Acest Audi Q7 are tapițerie din piele, iar cei care l-au verificat îi trec în cont o stare tehnică satisfăcătoare. Modelul are ITP valabil până la mijlocul lunii iulie.

Un alt Audi Q7, de această dată cu an de fabricație 2007, este oferit cu pornire de la 26.680 de lei. Și acesta este pus în mișcare de motorul turbodiesel de 3.0 litri cu 232 de cai putere, cutie automată și tracțiune integrală quattro. SUV-ul are echipare S-Line, care aduce la bord o tapițerie din piele, are trapă electrică. Doar 86.796 de kilometri a rulat până în momentul în care a fost confiscat.

Un Porsche Panamera pe lista de mașini confiscate scoase la licitație

Un Porsche Panamera 4 din 2012 este scos la licitație cu aproape 89.567 de lei, adică aproape 19.000 de euro. Cu motor de 3,6 litri, 300 de cai putere, transmisie automată și tracțiune integrală, mașina a rulat până acum puțin peste 110.000 de kilometri. Autoturismul a suferit o avarie majoră în august 2017, în partea frontală. Dauna a fost estimată la 10.000-15.000 de euro.

 
Comentarii
Inchide