A cumpărat două mașini declarate daună totală. Ce are de gând să facă?

Autor: ProMotor 28 apr. 2020 Știri auto

A vândut un Ford Focus ST și, cu banii primiți pe el, și-a cumpărat două mașini declarate daună totală. Ce va face acum cu ele?

GALERIE FOTO

Un specialist în reparații auto a pus ochii pe două Hyundai Veloster N din 2019 cu motor turbo de 2.0 litri. Primul dintre ele a fost deteriorat serios în partea frontală. Capota nu pare să fi fost atinsă, dar mașina nu mai are faruri, bară față și grilă. Și airbag-urile au sărit. De 3-4 luni era la vânzare epava. El a dat 4.000 de dolari pe ea în cadrul unei licitații desfășurate în Florida.

Cea de-a doua, identică, are partea posterioară serios avariată, iar bara din față stă să cadă. Și asta nu este tot! Din informațiile primite de către cumpărător, mașina a fost declarată daună totală după ce a ajuns cu totul sub apă. Din februarie era la vânzare. Prețul a tot scăzut de atunci, așa că noul proprietar a plătit pe ea 6.400 de euro.

Fiți alături de noi și pe Instagram!

După ce le-a adus acasă, noul proprietar a descoperit o nouă serie de probleme la mașinile achiziționate. Prima dintre cele două are o aripă zgâriată și îndoită, iar cea de-a doua miroase groaznic după ce a stat ore bune sub apă.

Prima primește o baterie nouă, iar motorul pornește fără probleme. Mașina are toate airbag-urile sărite. Cea recuperată din apă nu pare să aibă vreo șansă să pornească.

Cumpărătorul nu s-a hotărât care dintre cele două va fi baza pentru viitoarea sa mașină.

VIDEO:

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide