Ce mașini a condus Ianis Hagi de-a lungul timpului? Este omul momentului în fotbalul românesc

Autor: Elena Luchian 26 mai 2021 Știri auto

Ianis Hagi este omul momentului în fotbalul românesc. Starul lui Rangers ar putea ajunge la Sevilla din vară. Până atunci însă, Ianis petrece o vacanță în România. Ce mașină conduce acum și ce mașini a condus de-a lungul timpului?

GALERIE FOTO

În 2016, când Ianis făcea școala de șoferi, tatăl său, Gheorghe Hagi, îi pregătea o mașină specială. Era vorba despre un Mercedes-Benz mai bătrân decât juniorul fotbalist. Născut în 1998, tânărul șofer ar fi condus o mașină care ieșise pe porțile uzinei cu patru ani înainte de venirea lui pe lume. Fostul căpitan al naționalei și-a cumpărat Mercedes-ul cabrio la scurt timp după revenirea de la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994, din Statele Unite.

Ianis Hagi a trecut la ceva mai modern în 2018. La 20 de ani, fostul fotbalist de la Viitorul Constanța conducea un BMW M140 xDrive. Compacta sportivă era vopsită în Alpine Snow. Motorul cu șase cilindri în linie dezvolta 340 de cai putere și făcea mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde. (vezi GALERIE FOTO)

„La volan sunt responsabil, așa cum sunt şi pe teren. Trebuie să am grijă în primul rând de mine, la început e normal să învăț mașina, să o simt şi o să fie bine. Tatăl meu îmi va da indicații toată viața, am de învățat mereu multe lucruri de la el. Mai ales la condus, o iau ușor, ușor”, spunea atunci tânărul fotbalist.

În iunie 2019, Ianis a trecut la următorul nivel. După o evoluție impresionantă la Euro U21, fiul marelui Hagi a primit un BMW i8. Coupe-ul hibrid i-a pus la dispoziție 374 de cai putere și 570 Nm fac mașina să accelereze, ca și M140 xDrive, în 4,4 secunde.

Ianis Hagi – fanul mașinilor cu mulți cai putere

Ianis Hagi se dovedește a fi fan al mașinilor cu logo BMW, cu mulți cai putere și accelerație de supercar. Anul trecut, Ianis a pus mâna pe un SUV de performanță. A fost vorba despre BMW X3 M Competition. De 4,1 secunde are nevoie modelul cu 510 cai putere pentru a ajunge de pe loc la 100 km/h. Transmisia automată M Steptronic cu opt trepte și tracțiunea integrală xDrive cu orientare către puntea spate fac modelul pe placul fotbalistului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide