Ce mașini prezintă Kia la Salonul Auto de la Munchen? Sud-coreenii pregătesc surprize

Autor: Elena Luchian 23 aug. 2021 Știri auto

Kia pregătește surprize de proporții pentru cei care ajung la Salonul Auto de la Munchen luna viitoare. Ce modele aduce la evenimentul din Germania?

GALERIE FOTO

Kia va prezenta în premieră versiunea europeană a noului Sportage, la două luni după ce a dezvăluit modelul care va fi comercializat pe piețe din Asia și în Statele Unite. La Munchen va sosi versiunea plug-in hybrid. Kia Sportage PHEV va fi pusă în mișcare de motorul de 1,6 litri T-GDI și de un motor electric de 66,9 kW. Sistemul integrează și o baterie litiu-ion cu o capacitate de 13,8 kWh.

Versiunea europeană ar putea avea un design similar, dar proporții diferite. Aceasta ar putea pierde câțiva milimetri în lungime și ar putea primi un ampatament mai mic. Mașina pentru Asia și SUA măsoară 4.660 de milimetri în lungime, 1.865 de milimetri în lățime și 1.660 de milimetri în înălțime. Ampatamentul său este de 2.755 de milimetri.

Este pentru prima oară, în istoria de 28 de ani a modelului, când Kia a decis să construiască un model diferit pentru Europa.

Noua Kia EV6 va ajunge la Munchen în septembrie

Va ajunge la Munchen și primul model electric dedicat al constructorului asiatic. Este vorba despre EV6, mașina care a atras un interes care i-a luat prin surprindere chiar și pe sud-coreeni. În primele 24 de ore, Kia a înregistrat peste 21.000 de rezervări în contul noii sale EV6 numai în Coreea de Sud.

Salonul Auto de la Munchen își deschide porțile pe 7 septembrie. Cei care vor să vadă standul Kia în aer liber trebuie să ajungă la Odeonplatz în intervalul orar 14:00-20:00 pe 7 septembrie, între orele 10:00-20:00 în perioada 8-11 septembrie și între orele 10:00-17:00 pe 12 septembrie. Cei care ajung acolo vor avea parte și de o experiență VR cu noua Kia EV6. Noua electrică, dar și SUV-ul Sportage vor fi acolo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide