Ce mașini noi cumpără SPP și câți bani dă pe ele?

Autor: ProMotor 06 apr. 2020 Știri auto
Ce mașini noi cumpără SPP și câți bani dă pe ele?

SPP cumpără mașini noi. Serviciul de Protecție și Pază intenționează să achiziționeze un număr maxim de 40 de autoturisme cu tracțiune integrală. Achiziția se va realiza prin Programul Rabla.

Între 19 și 40 de autoturisme vrea SPP să achiziționeze în baza unui acord-cardu încheiat cu viitorul câștigător al procedurii de atribuire. În anunțul de participare publicat pe platforma de achiziții publice SICAP, SPP anunță că valoarea totală a contractului cu o durată de 19 luni este de 2,73 de milioane de lei, scrie site-ul floteauto.ro.

Astfel, pentru numărul maxim de autoturisme, 40, fiecare dintre acestea ar trebui să nu depășească prețul de 68,250 de lei, adică aproximativ 14.000 de euro.

Pentru numărul minim de 19 autoturisme, fiecare unitate ar putea ajunge la un preț de 143.684 de lei, adică aproximativ 30.000 de euro.

SPP a achiziţionat 128 de bolizi de lux. Nota de plată este impresionantă

Principalul criteriu de atribuire este prețul, cu o pondere de 95%, urmat de garanția comercială oferită suplimentar față de cea minim solicitată prin intermediul caietului de sarcini, care se întinde pe o perioadă de 48 de luni.

Pentru a putea intra în cursă, ofertantul trebuie să prezinte copia contractului de participare în programul Programul de stimulare  a înnoirii Parcului auto național 2020-2024 sau o declarație pe propria răspundere care să certifice validarea participării sale în program.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 5 mai 2020, așa că firmele interesate au la dispoziție o lună.

Autoritatea Contractantă SPP va solicita noi propuneri financiare în cazul în care pe primul loc al clasamentului se află propuneri financiare cu prețuri egale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide