Două mașini de poliție s-au chinuit jumătate de oră să prindă o Dacia Solenza furată de un bărbat fără permis

Autor: Promotor 11 mart. 2020 Știri auto

Urmărire ca în filme în județul Vaslui. Două echipaje de poliție, fiecare la bordul unei Dacia Logan au gonit după o Dacia Solenza aproximativ 30 de minute fără să poată să o oprească.

GALERIE FOTO

O Dacia Solenza furată de pe raza municipiului Bârlad a fost urmărită de poliție timp de jumătate de oră. Mașina a fost blocată, în cele din urmă, de către un echipaj al Serviciului Rutier Galați, care se afla în patrulare pe D.E. 581, între localitățile Berheci și Priponești. Acesta a observat vehiculul dat în urmărire și a plecat după ea cu semnalele acustice și luminoase pornite.

Polițiștii au cerut și întăriri de la Postul de Poliție Munteni. 10 kilometri le-a luat oamenilor lege să-l poată opri. Aceștia au reușit să blocheze mașina în dreptul unui service de roți, dar șoferul s-a dat jos și a încercat să fugă. Oamenii legii l-au imobilizat.

Primele cercetări arată că mașina fusese furată din județul Vaslui de un bărbat în vârstă de 42 de ani, care avea permisul de conducere suspendat din cauze medicale, neavând dreptul de a conduce, anunță IPJ Galați.

Bărbatul este cercetat acum pentru furt în scop de folosință și pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

„Dar polițiștii aveau permis?”, se amuză cei care au văzut imaginile făcute publice pe rețelele de socializare.

„Ce șoferi buni aveți la poliție!”, râd alții. „Probabil că i-ați luat din Fast & Furious!”

 

https://www.facebook.com/ProLiderFM/videos/614837972405687/

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide