Ce mașini scumpe au înmatriculat românii în plină pandemie de coronavirus?

Autor: Promotor 14 apr. 2020 Știri auto

Vânzările de mașini s-au prăbușit la nivel global. Toți producătorii auto au înregistrat cifre în scădere în luna martie. Dar sunt clienți care sfidează criza provocată de pandemia de coronavirus. Ce mașini scumpe au înmatriculat românii în luna martie?

GALERIE FOTO

Brand-ul de lux preferat de români în luna martie a fost Mercedes-Benz. 281 de români au înmatriculat un Mercedes luna trecută, arată raportul DRPCIV.

Nici pasionații de mașini sport nu s-au lăsat intimidați de criza financiară anunțată: 25 de clienți au înmatriculat luna trecută un automobil Porsche nou-nouț.

Au ajuns pe șoselele din România, în luna martie, și alte mașini scumpe. Pe listă se regăsesc 4 unități Lamborghini, dar și 3 Ferrari.

ACAROM: Înmatriculările de mașini noi s-au prăbușit în martie

Acestea sunt și brand-urile care au înregistrat o creștere semnificativă luna trecută, în ciuda obstacolelor produse de pandemie. Lamborghini își trece în cont o creștere de 300%, Porsche bifează un plus de 79%, Ferrari a vândut cu 50% mai multe automobile decât în aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce Mercedes-Benz a înregistrat o creștere de 8%.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide