Ce mașini vrea să-și cumpere Senatul României și câți bani vrea să dea pe ele?

Autor: Elena Luchian 19 aug. 2021 Știri auto

Senatul României intenționează să achiziționeze mașini noi și a lansat o licitație. Despre ce fel de vehicule este vorba și câți bani va da pe ele?

GALERIE FOTO

Senatul României intenționează să achiziționeze 17 autoturisme plug-in hybrid și două autoutilitare. Licitația a fost lansată deja. Conform documentului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), valoarea contractului se ridică la 2,21 milioane de lei. Acest lucru înseamnă că fiecare vehicul ar costa în medie aproximativ 26.000 de euro (130.000 de lei).

Potrivit caietului de sarcini, pentru cele două autoutilitare, contractele au valori estimate la aproximativ 74.873 de lei, respectiv aproape 128.949 de lei.

Autoturismele plug-in hybrid pe care Senatul dorește să le achiziționeze trebuie să fie de tip limuzină.

Mașini plug-in hybrid pentru Senatul României – termen limită pentru depunerea ofertelor

Companiile interesate pot depune oferte până la data de 15 septembrie 2021. În cazul în care două sau mai multe companii înaintează oferte care se situează pe primul loc, autoritatea contractantă va solicita o nouă propunere financiară. Criterul de departajare este prețul cel mai mic.

Pentru vehiculele cu sistem plug-in hybrid, prețul ofertat nu conține contravaloarea subvenției oferite de stat prin Programul Rabla Plus. 20.000 de lei este valoarea ecotichetului în cadrul programului guvernamental, pentru fiecare autoturism achiziționat.

Termenul de plată este de 30 de zile de la primirea facturii fiscale și a procesului verbal de predare-primire, în contul furnizorului, deschis la Trezorerie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide