Maşini SH la 10.000 euro. Cum să fie: elegantă, spaţioasă, fiabilă sau economică?

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Se apropie vara, iar statistic vorbind acum este cea mai bună perioadă de a începe să-ţi iei o maşină. Fie că e vorba de prima maşină, fie că vrei să o schimbi pe cea veche, o maşină nouă este întotdeauna alegerea cea mai potrivită, însă cei care nu îşi permit acest lucru se pot reorienta către cele rulate. Vezicatface.ro propune patru maşini care ar putea să vă satisfacă dorinţele. 

Volkswagen Passat – Simbolul eleganţei accesibile 

Volkswagen Passat este una din cele mai iubite maşini din Romania. Cu 10.000 de euro poţi alege modele din generaţiile 6 sau 7. Passat este văzută ca o maşină de business, însă românii o consideră ideală şi pentru familie. 

Opel Insignia – spatioasă şi discretă

Cu un volum urias al portbagajului şi motoare puternice, Insignia este o alegere bună atăt din punct de vedere al confortului, cât şi al spaţiului interior şi al performanţelor tehnice. Bună pentru familişti dar şi pentru cei care sunt atraşi de maşinile elegante.

Toyota Avensis – O maşină fiabilă

Una dintre cele mai atractive maşini pentru şoselele din România poate fi Avensis. Are faima de automobil fiabil, sigur, economic şi prezentabil. 

Volkswagen Golf Break – Confortabil şi economic

Golf este un break confortabil, cu un motor economic care se găseşte şi cu o cutie de viteze automată tip DSG, ideală pentru oraş. Perfectă pentru familişti sau pentru cei care vor să se apuce de UBER. 
 

Tags:


Comentarii
Inchide