Două mașini conduse de două tinere au căzut într-o groapă în Constanța

Autor: David Andrei 17 mai 2021 Știri auto

Două mașini conduse de două tinere au căzut într-o groapă săpată de RADET într-o intersecție din Constanța. Cele două au fost rănite ușor și au primit îngrijiri medicale la fața locului. Cum au ajuns în groapă?

GALERIE FOTO

Polițiștii rutieri din Constanța au fost solicitați duminică, în jurul orei 08:30 dimineața, pentru un incident mai puțin obișnuit. Două mașini ajunseseră într-o groapă săpată de RADET pentru remedierea unei avarii la rețeaua de termoficare a orașului. Incidentul a avut loc la intersecția Bulevardului Tomis cu strada Soveja.

Cele două mașini, un Opel Astra și un Audi A8, au fost grav avariate. Acestea au ajuns în groapa săpată în asfalt, în urma unei tamponări. Potrivit martorilor, Opelul de culoare argintie se deplasa pe strada Soveja în direcția Stefăniță Vodă. Persoana aflată la volan ar fi forțat semaforul în intersecția cu Bulevardul Tomis și ar fi lovit un Audi de culoare neagră care circula regulamentar.

La volanul celor două mașini căzute în groapă se aflau o femeie de 24 de ani, respectiv una de 32 de ani. Cele două au fost rănite ușor și au fost tratate la fața locului, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Niciuna dintre ele nu a avut nevoie să fie transportată la spital.

Circulație îngreunată în centrul orașului Constanța după ce două mașini au căzut într-o groapă

Au intervenit la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă cu un total de 18 pompieri, o autospecială de descarcerare și mai multe echipaje SMURD.

Cele două mașini au fost recuperate din groapa în care căzuseră, au fost preluate de platforme și transportate la service. Polițiștii au dirijat intersecția pentru a fluidiza traficul, dar în zonă s-a circulat cu greutate până la ridicarea celor două autoturisme.

Lucrarea din intersecție era semnalizată corespunzător. În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic Constanța



Comentarii
Inchide