A folosit 15 mașini Volvo ca să-și ceară iubita în căsătorie. VIDEO

Autor: Promotor 09 mart. 2021 Știri auto

Un tânăr suedez și-a cerut iubita în căsătorie într-o manieră originală. I-a rugat pe membrii unui club Volvo să-l ajute. Astfel, 15 mașini Volvo au contribuit la cererea inedită.

GALERIE FOTO

Tânărul și-a dus iubita într-o parcare, fără să-i spună ce planuri are. La scurt timp după sosirea lor acolo, au început să apară, una câte una, mai multe mașini Volvo S80. Toate s-au aliniat cu portbagajele deschise. În fiecare dintre portbagajele mașinilor se afla un placaj pe care era inscripționată o literă. Toate literele scrise cu negru pe fond galben formau mesajul “WILL YOU MARRY ME?” (“Vrei să te căsătorești cu mine?”). Alte două autoturisme le-au flancat pe cele care au afișat mesajul romantic.

Tânăra a spus “DA”, așa că rămâne de văzut ce planuri care implică mașini are viitorul ei soț pentru ziua nunții. În imagini, domnișoara apare emoționată, purtând inelul de logodnă și având un buchet de flori în brațe.

Despre cele 15 mașini Volvo folosite pentru cererea inedită în căsătorie

Mașinile folosite pentru cererea inedită în căsătorie au fost Volvo S80 de primă generație, produse în perioada 1998-2006. Aproximativ 368.000 de unități au ieșit pe porțile uzinei Torslanda de la Goteborg. Clienții au putut comanda mașina, pentru început cu una dintre cele patru motorizări disponibile. Alte două motoare au fost introduse în gamă la începutul anilor 2000. Versiunea de top era T6, cu motor turbo cu șase cilindri în linie, care dezvolta 272 de cai putere și un cuplu maxim de 380 Nm.

Cea de-a doua generație a intrat în producție în 2006. Volvo a eliminat modelul din gamă în 2016 pentru a-l înlocui cu cea de-a doua generație S90 în cea de-a doua jumătate a anului.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide