Maşinile autonome vor creşte numărul celor care fac sex în maşini?

Autor: go4it.ro 10 mai 2016 Știri auto
Maşinile autonome vor creşte numărul celor care fac sex în maşini?

 


Maşinile autonome sau semi-autonome capătă popularitate, dar un expert canadian crede că acestea sunt periculoase, deoarece îi vor încuraja pe pasagerii care se vor plictisi pe distanţele mai lungi să facă sex în timpul mersului. Barrie Kirk, de la Canadian Automated Vehicles Centre of Excellence, crede că acest lucru ar putea duce la creşterea numărului de accidente rutiere, deoare maşinile fără şofer nu sunt sută la sută autonome, fiind multe situaţii în care şoferul trebuie să preia controlul volanului. 

„Estimez că, după ce computerele vor prelua controlul volanului, se va face mult mai mult sex în maşini”, a declarat Kirk pentru Toronto Sun.

Mai mulţi oficiali din Canada îngrijoraţi de această perspectivă i-au scris ministrului Transporturilor, Marc Garneau, citând şi cazuri apărute în media în care proprietarii de automobile Tesla, care dispun de sistem Autopilot, s-au angajat în „activităţi dubioase” în timpul mersului. Printre acestea se numără cititul ziarului sau spălatul pe dinţi.

Citeşte articolul complet pe Go4it.ro


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide