Mașinile criminalului Gheorghe Dincă, scoase la licitație. Cât vrea statul pe ele

Autor: George Cristea 23 iun. 2020 Știri auto

Mașinile criminalului Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație încă din luna martie a acestui an. Starea de urgență a făcut ca licitațiile să se anuleze, astfel că au fost reprogramate pentru luna iulie.

Intră în Galeria FOTO

Maşina folosită de „monstrul din Caracal” pentru a le răpi pe Luiza şi Alexandra a fost scoasă la licitaţie. În plus, statul a scos la vânzare şi o furgonetă care i-a aparţinut tot lui Gheorghe Dincă.

Autoturismul Renault Megane de culoare gri al criminalului din Caracal, folosit pentru răpirea celor două fete, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, a fost scos la vânzare de către stat, pe site-ul
Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

Autoturismul este din anul 2006, de culoare gri, având un rulaj de 252.481 de kilometri, iar licitaţia se desfăşoară în perioada 22 – 24 iulie. Licitaţia începe de la preţul de 1.033 de lei și va avea ca dată de închidere 24 iulie. Până la acest moment nu s-a primit nicio ofertă din partea unor eventuali doritori.

În plus, ANABI a scos la vânzare şi o furgonetă care i-a aparţinut tot lui Gheorghe Dincă, de culoare albă, marca Fiat Ducato,, evaluată la 5.017 lei. Aceasta are un rulaj de peste 250.000 de kilometri, iar licitaţia ar urma să expire pe data de 9 iulie. Nici pentru această mașină nu a fost depusă vreo ofertă.

Ambele automobile sunt descrise ca fiind nefuncţionale, cu interiorul demontat şi deteriorat. Locul de predare pentru cele două autovehicule este oraşul Drăgăneşti-Olt.

Cum a reacționat familia Luizei Melencu după ce mașinile criminalului Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație

Familia Luizei Melencu a contestat la Tribunalul Olt vânzarea celor două mașini aparținând criminalului Gheorghe Dincă. Contestaţia a fost înregistrată la Tribunalul Olt pe 17 iunie şi urma să se judece marţi, în prezenţa inculpatului Gheorghe Dincă şi a familiei Luizei Melencu.

Mama Luizei Melencu a declarat presei că maşina cu care ar fi fost răpită adolescenta – un autoturism Renault Megane gri – este un mijloc de probă în care mai pot fi găsite alte dovezi şi că vânzarea acesteia ar urmări „muşamalizarea cazului”.

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din „cazul Caracal”, Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal. Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide