Mașinile scoase de ANAF la vânzare în septembrie au prețuri incredibile

Autor: George Cristea acum 2 ani Știri auto

Mașinile scoase de ANAF la vânzare în septembrie au prețuri incredibile, chiar dacă unele arată foarte bine. Cel mai ieftin dintre ele, un Volkswagen Golf Variant, are un preț de 1.090 de lei. La polul opus se află un BMW Seria 5 din 2007, care costă 25.264 de lei.

Intră în Galeria FOTO

ANAF scoate în fiecare lună la vânzare mașini confiscate de la cei care au datorii la stat sau care au fost confiscate în urma activităților ilicite ale proprietarilor. Adesea, prețurile la care se vând aceste mașini sunt derizorii, ceea ce explică interesul foarte larg din partea cetățenilor cu venituri modeste. Chiar dacă perioada de carantină a stopat o perioadă licitațiile, acestea au revenit de luna trecută, cu oferte incredibile.

Ce mașini scoate ANAF la licitație în luna septembrie?

Pentru luna septembrie, ANAF are câteva perle negre în garajul său. Cei preocupați în primul rând de preț ar putea aprecia un Volkswagen Golf Variant 4Motion din 2001, care are un preț de pornire de 1.090 de lei. Din fotografiile aflat în galeria foto iese în evidență și un Ford Mondeo din 1996, care arată foarte bine, dar costă numai 1.168 de lei. Ceva mai scumpă, o Mazda 323 din 2004 are un preț de pornire de 1.564 de lei.

Pentru cei care caută să impresioneze, în oferta ANAF pe septembrie există și un Mercedes Benz Clasa S 320 CDI din anul 2004, cu preț de pornire 24.402 lei, dar și un Volkswagen Passat din anul 2006, cu preț de pornire 6.992 lei. Totodată, poate te interesează un BMW Seria 5 din 2007. Această mașină are totuși un preț mai ridicat: pornește de la 25.264 lei.

Cei care doresc să cumpere un autoturism scos la licitație de ANAF trebuie să depună cu o zi înainte de licitație o ofertă de cumpărare, precum și o garanție de 10% din prețul de pornire al licitației. Licitațiile se vor desfășura între 24 septembrie și 7 octombrie la sediul ANAF Brașov.

 

 
Comentarii
Inchide