Maşinile starurilor de la United, verificate „la sânge” de autorităţi după atacul din Manchester [FOTO]

Autor: ProSport 23 mai 2017 Știri auto

Atacul terorist petrecut luni seară la Manchester Arena, după un concert susţinut de Ariana Grande, soldat cu cel puţin 22 de victime şi peste 50 de răniţi, a determinat autorităţile britanice să sporească masiv măsurile de siguranţă, în speranţa că nu va mai urma o nouă tragedie.

Nici starurile lui Manchester United nu au scăpat de filtrele autorităţilor, iar maşinile fotbaliştilor care se pregătesc să dispute finala Europa League, cu Ajax, miercuri seară, au fost verificate atent la intrarea în baza de pregătire din Carrington.

Phil Jones şi Henrikh Mkhitaryan au fost doi dintre jucătorii rugaţi să aştepte pentru ca limuzinele în care au sosit la antrenament să fie verificate minuţios.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide