Maşinile Tesla primesc jocuri noi pentru ecranul de la bord – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto

Maşinile Tesla nu sunt „diferite” doar pentru că sunt maşini electrice, în ultimii câţiva ani mulţi producători de maşini tradiţionale lansând modele electrice comparabile. Tesla preferă însă să facă lucrurile diferit, într-o manieră aparte. De la actualizările de performanţă pentru maşini, până la eliminarea tuturor elementelor de pe bord în cazul Model 3, maşinile companiei au devenit mai degrabă gadget-uri pe roţi decât simple autovehicule. Având în vedere că suntem în era în care gaming-ul este peste tot, ce ar fi un gadget fără jocuri? Ei bine, Tesla are mai multe jocuri integrate în sistemul de operare al maşinilor sale, în curând acestea vor primi încă două titluri gratuite.

Anul trecut, în luna august, Tesla a lansat un update de software care a adăugat câteva jocuri clasice în sistemul de operare al maşinilor sale. Acestea erau jocuri Atari, folosite sub licenţă, populare în anii `80 în sălăle de arcade. Fiecare în parte a fost un titlu clasic, precum Asteroids, Missle Command, Lunar Lander şi Centipede, însă cele două jocuri care sunt adăugate acum sunt adevărate hit-uri mondiale.

Vorbim despre 2048, jocul de mobil care a dominat topurile de download-uri pe iOS şi Android în urmă cu doar câţiva ani şi Super Breakout, jocul care a creat un nou gen şi se bucură şi acum de noi versiuni pe toate platformele posibile.

VIDEO

Articolul integral pe Go4it.ro

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide